Nipi zbulon “Lamborghinin” e gjyshit, e kishte blerë më 1980

Njeriu me fat nga kjo histori u befasua kur zbuloi këtë “xhevahir italian” në dyqanin e gjyshit dhe gjyshes së tij.
Lamborghini Countach nga 1981 ishte në pronësi të gjyshit të tij, i cili në vitet 1980 bleu makinën për koleksionin e tij, shkruan Telegrafi.

Sigurimet dhe shpenzimet e tjera ishin shumë për gjyshin, i cili Lamborghinin së bashku me disa makina të tjera ekzotike i vendosi në një garazh për më shumë se njëzet vjet.

Gjykuar nga fotot, Countach duket sikurse i ri, dhe duket se me pak pastrim dhe restaurim minimal mund të vozitet përsëri.

Leave a Comment