Pamje dramatike nga Beogradi /VIDEO/

Përmbytjet që përfshin kryeqytetin serb pak orë më parë, ofrojnë pamje dramatike të situatës në qytet.

Njerëzit janë përfshirë nga paniku duke parë se si vala e ujit merrte përpara gjithë çka gjente, deri dhe njerëzit.

Pamjet tregojnë më së miri atë që përjetuan serbët e kryeqytetit kur ujërat vërshuan në rrugë.

Leave a Comment