Prokurori Elez Blakaj u shkruan kolegëve letër lamtumire – tregon arsyet e dorëheqjes

Ish-prokurori Special, Elez Blakaj u ka dërguar kolegëve të tij të Prokurorisë një letër lamtumire me të cilën i ka falënderuar për bashkëpunimin dhe i ka njoftuar për të ardhmen e tij.

Insajderi e ka siguruar një kopjet të saj.

Blakaj, në këtë letër nuk ka përmendur kurrfarë kërcënimi dhe presioni, por ka treguar se tash e tutje karrierën e tij do ta vazhdojë kryesisht janë vendit. Në këtë letër me të cilën i është drejtuar në veçanti kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale, Reshat Millaku, ka treguar se më 11 korrik të këtij viti ka dorëzuar aktakuzën në rastin e veteranëve.

Leave a Comment