Shikoni si shpëtoi mrekullisht kamioni pas shembjes së urës në Itali, ku humbën jetën 22 persona

E ndërtuar në vitin 1960 ura e njohur si “ura Morandi” është shembur në afro 100m të gjatësisë së saj duke zënë poshtë vetes automjete të ndryshme si edhe disa banesa, duke shkaktuar fatkeqësisht edhe vdekjen e dhjetëra personave, edhe pse deri tani vetëm 22 janë konfirmuar.

Por në tragjedi ka edhe persona që shpëtojnë mrekullisht, një prej tyre është edhe shoferi i kamionit në foto, që ka ndaluar fare pak metra larg pjesë së shembur të urës.

Fotot nga vendi i ngjarjes tregojnë pjesë të shembura të urës në mes të saj, një pjesë në shtratin e një lumi, por të tjera mbi shtëpitë dhe kapanonet industriale që ndodhen nën të.

Leave a Comment