Video e Rrallë: Kur ushtarët e parë britanezë hyjnë në Prishtinë dhe largimi i ushtarëve serbë

Pamje të rralla filmika të relizuar nga Televizioni i Katalonisë TV3, kur trupat britanike hyjnë në Prishtinë.
Televizioni TV3 tregon tërheqjen e ushtrisë dhe paramilitarëve serbë nga Prishtina, të cilët duken shumë të nervozuar, dhe gëzimin e madh të shqiptarëve të Kosovës. /FMimages Albania

Leave a Comment