Vuçiç, rreth Kosovës: Unë dua jetë, paqe, nuk dua të qaj

Gjatë 30 viteve të fundit, ne kemi bërë shumë gabime katastrofike dhe çmimi është duke u paguar, por unë nuk dua të kollitem dhe të qaj për fatin, dua jetë, paqe dhe të ardhme.

Kështu deklaroi presidenti serb Aleksander Vucic.

“Ne kemi bërë shumë gabime katastrofike gjatë 30 viteve të fundit, a mendoni se nuk ju kushton një çmim?” Por në rrethin Toplicka ne kemi më pak serbë sesa shqiptarë në Podujevë, dhe këto janë katër komuna “, u tha Vuçiç gazetarëve pas vizitës në Institutin Teknik Ushtarak, transmeton IndeksOnline.

Leave a Comment