Zjarrfikësi shpëton qenin duke i dhënë frymë gojë më gojë (Video)

Pasi shpëtoi pronarin e tij, një zjarrfikës ktheu vëmendjen tek qeni, duke provuar me gjithë forcën e tij për ta shpëtuar atë.
Costache Mugurel e shpëtoi një 51 vjeçar dhe qenin e tij nga një ndërtesë që po digjej në një vend afër Bukureshtit, Rumani.

Pasi e shpëtoi burrin, zjarrfikësi iu kthye qenit dhe i dha frymë gojë më gojë në përpjekje për ta shpëtuar atë, transmeton Gazeta Express.
Ishte një moment prekës, kur pasi i dha frymë gojë më gojë, qeni shpëtoi me sukses.

Shikojeni videon:

Leave a Comment