Bes Kallaku e ‘kall’ dasmën, lum dollarësh gjatë këndimit te tij (Video)

Aktori dhe së fundmi këngëtar Bes Kallaku ka qenë i ftuar në një dasmë.
Siç shihet në video, të pranishmit duket se i kanë pëlqyer aq shumë këngët e tij saqë e kanë mbuluar me “pare”.
Sheshi i lokalit mbushet plot, e ndërsa dsmorët i hedhin njëri pas tjetrit “tufa” me lekë.

Leave a Comment