E pazakontë: Në një qytet të Kosovës dasmorët marrin nusen me motor (Video)

Martesa mbetet ndër kujtimet më të bukura të secilit çift që vendos ta zyrtarizojë lidhjen e tyre.

Prandaj të gjithë mundohen ta bëjnë sa më interesant dasmën e tyre që të mbetet gjatë në kujtesën e secilit. Një martesë të tillë të veçantë e kanë bërë edhe Agnesa Hoxha dhe Halit Rexhaj nga qyteti i Shtimes, të cilët në vend të veturave që përdoren zakonisht për të marrur nusen në mënyrë tradicionale, dasmorët kanë shkuar me motorë ta marr nusen shkruan gazetametro.net

Një numër i madh i motorëve kanë shkuar ta marrin nusen.

Leave a Comment