Filluan Votimet per Kryeministrin e Shqiperise se Bashkuar ?

Filluan Votimet per Kryeministrin e Shqiperise se Bashkuar ?
Ne Facebook ne KosovaToday eshte hapur nje VOTIM per te pare kush do jet kryemister i ri i Shqiperise se Bashkuar me Kosoven, si kandiature eshte vendos Hashim Thaci kunder Sali Berisha.

Ne Kosove Sali Berisha ka shume votues gjithashtu edhe nga Shqiperia, realisht pritet rezutati per 7 dite si do dale sepse shume eshte bere debat javen e fundit mes Hashim Thacit dhe Sali Berishes.
Pas 7 diteve do te dalin Rezutat nga Facebook Votim.

Leave a Comment