Kjo vajzë pendohet për ndërhyrjet në buzë, video e saj bëhet virale në rrjete sociale

Mbushësit lëkuror përdoren për të fituar një pamje natyrale te buzëve: të plota, të buta, për të zvogëluar rrudhat e vogla rreth buzëve dhe për të rritur vëllimin e tyre.

Madje shumë vajza ëndërrojnë që të bëjnë këso ndërhyrje në mënyrë që pamja e tyre të jetë akoma më e bukur, shkruan Onair

Por një vajzë në rrjete sociale e ka publikuar në rrjete sociale një video ku shfaqet e penduar për ndërhyrjen në buzë madje fillon dhe qan. Sipas saj gjithçka ka shkuar keq dhe ju thotë vajzave tjera të mos e provojnë një gjë të tillë./ONAIR

Leave a Comment