Kushton 1.5 miliard dollarë, ky është stadiumi më i bukur (Video)

Teknologjia ka arritur kulmin dhe kjo duket edhe në ndërtimin e stadiumeve. Një i veçantë ka përfunduar së ndërtuari edhe në Georgia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Më shumë se për kapacitetin e tij, ai është i njohur për arkitekturën në formë një shumëkëndëshi, me çatinë që hapet në mënyrë perfekte. Ky stadium pak kushtuar plot 1.6 milionë dollarë.

Stadiumi quhet “Mercedes Benz” dhe në të luan skuadra e futbollit amerikan Atlanta Falqons dhe Atlanta United për futbollin e vjetër.

Leave a Comment