Lopa futet në mes të plazhit në Shqipëri, shikoni çka iu bën pushuesve (VIDEO)

Keni menduar se në plazhet e Shqipërisë keni parë gjithçka, atëherë jeni gabuar. Në një video të siguruar nga GazetaBlic shihet ndërsa lopa futet në mes të plazhit duke shkaktuar edhe frikë tek pushuesit.

Ndonëse shihen disa nga pushuesit duke e xhiruar këtë moment, por disa prej tyre edhe janë frikësuar teksa lënë dhe çadrën e tyre për t’i ikur përplasjes me lopën.

Leave a Comment