Ndodh mrekullia, shqiptarja behet nene per here te pare në moshën 50-vjeçare

Dëshira për ta marrë epitetin më të madh në jetë, atë të nënës, nuk iu shua kurrë. Edhe pse në moshë të shtyrë Raze Lajqi, arriti që pas 30 viteve martesë, në moshën 50-vjecare të bëhet nënë duke u bërë kështu rasti i vetëm në Kosovë që një grua lindë në moshë kaq të shtyrë. Zonja Raze, trajtimet për të mbetur shtatzënë i kreu në Klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari”, në Prishtinë.
Ajo për Gazetën Express, nën lot ka rrëfyer për momentin kur u bë nënë dhe gëzimin që përjetoi. Ajo tha se në moshën 50 vjeçare nuk rreshti së besuari në mundësinë që një ditë do të bëhen prindër. E thotë se kjo ëndërr iu realizua në Klinikën Amerikane.

““Momentet më të vështira të një çifti janë, kur ekziston vështirësia për tu bërë prindër dhe kjo na shkaktonte gjithmonë një dhimbje, mirëpo asnjëherë nuk u dorëzuam duke shiquar të gjejmë zgjidhje.

Stafi i Klnikës Amerikane ‘Dr. Behar Kusari’
Në kohën kur kemi dëgjuar për Klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari” se trajtonte problemet e çifteve për ngelje shtatzënë, menjëherë jemi drejtuar duke gjetur ngrohtësinë dhe motivin nga stafi profesional në krye me Prof. Assoc. Dr. Çagcil Yetim, i cili pas konsultave dhe kontrolleve tona, gjeti kurën në të cilën me metodat më të sofistikuara dhe teknologjinë e fundit, mundësoi që edhe pse në moshën 50 vjeçare, të gëzohemi me një vajzë të cilën i kemi dhënë emrin JETA, sepse për ne, është vetë Jeta”, rrëfeu znj. Lajqi.

Leave a Comment