Policët civilë bëjnë ‘namin’ në Tiranë, çfarë ndodhi dje (VIDEO)

Ashtu siç ishte paralajmëruar, prej disa ditësh në Tiranë janë duke patrulluar policë civilë për të përmirësuar kushtet e qarkullimit në rrugë.

Kontrollet në funksion të këtij plani janë shtrirë në të gjitha rrugët dhe kryqëzimet e evidentuara si problematike ndaj këtij fenomeni të alternuara përgjatë 48 orëve të fundit nga të cilat janë konstatuar dhe proceduar administrativisht.

• 95 drejtues mjetesh për përdorim celulari
• 58 drejtues motomjtesh për mospërdorim të kaskës mbrojtëse
• 76 drejtues mjetesh për pozicionim të gabuar në zonën e kryqëzimit

• 36 drejtues mjetesh për qarkullim në korsinë e dedikuar të shërbimit publik
• 15 drejtues mjetesh për shkelje semafori
• 82 mjete të ndaluara administrativisht për detyrime administrative të pashlyera

• Janë arrestuar 6 drejtues mjetesh të papajisur me leje drejtimi
• Jane arrestuar 3 drejtues mjetesh për drejtim mjeti në gjendje të dehur.

Leave a Comment