“Terminatori” çohet në këmbë menjëherë pas aksidentit të tmerrshëm me motoçikletë

Një aksident i tmerrshëm ka ndodhur në Ukrainë.
Një vozitës i motoçikletës ka goditur një veturë dhe ka pësuar aksident të tmerrshëm.

Por, ajo që u ka bërë përshtypje të gjithëve është mënyra se si ai ishte menjëherë në këmbë sikur të mos ketë ndodhur asgjë. Videoja ka bërë bujë në rrjetet sociale.

Leave a Comment