VIDEO/ Gjarpëri shkonë për t’i ngrenë zogjët, por ai bëhet pre e nënë se tyre

Në natyrë, grabitqari kurrë nuk duhet të ndjehet i sigurtë, pasi mund të bëhet lehtësisht pre, dhe të vraritet nga dikush më vogël. Nuk ka asnjë përjashtim, edhe nëse grabitqari është helmues dhe jashtëzakonisht i shpejtë.

Një turist dëshmoi një luftë të rëndë në Kruger të Afrikës së Jugut. Një zog i vogël sulmoi një gjarpër helmues në një mënyrë brutale duke vrarë gjarpërin duke shqyer trupin e tij. Zogu ferociaos duket të jetë një bushshrike me kokë gri, të cilët janë të famshëm për mënyrat e tyre të dhunshme të gjuetisë.

Leave a Comment