5 vjeçari shkon me zjarrfikëse në ditën e parë të kopshtit për një arsye të trishtë

Një djalë pesë vjeçar ka shkuar me një mjet zjarrfikëse në ditën e parë të kopshtit, në kujtim të babait të tij të ndjerë.

Cooper Brooks shkoi në shkollë me një kamion zjarri javën e kaluar së bashku me kolegët e babait të tij në Departamentin e Zjarrfikësve Vullnetar të Shtetit në Tennessee.

Babai i tij, Christopher Brooks, 21 vjeç, u vra tragjikisht në maj pas një aksidenti me motor.

Me ndihmën e kolegëve të Christopher, Cooper, pesë vjeçar, më i madh i tre fëmijëve, shkoi në shkollë me një mjet të tillë, ashtu siç kishte bërë babai i tij kur ishte fëmijë.

Zjarrfikësit Ty Wallace dhe shefi i zjarrit Josh Kemp siguruan që Cooper të realizonin planin në mënyrën siç kishte dashur Christopher.

“Të gjithë ne në stacionin e zjarrit janë si xhaxhallarët e tij. Tani ka një familje shumë të zgjeruar. Ne do të jemi me të për aq kohë sa ai dëshiron që ne të jemi”, tha Kemp.

Leave a Comment