Kështu e ‘kall’ në dasma ministrja Dhurata Hoxha!

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, ka qenë mbrëmë e ftuar në ahengun familjar të familjes së zëvendëskryeministrit Behgjet PAcolli, shkruan “Zëri.Info”.

Në këtë aheng moren pjesë edhe shumë fytyra të njohura në vendin tonë, të cilët nderuan familjen Pacolli me pjesëmarrje në këtë aheng.

Në mes tyre ishte Dhurata Hoxha ajo e cila edhe nuk hezitoi të kapet në valle dhe të krijojë atmosferë me pak minuta vallëzim në zinxhirin e gjatë të valles që u krijua.

Leave a Comment