Kësi nuse nuk keni parë asnjëherë, tejet energjike e ‘kallë’ dasmën

Videot e nuseve që vallëzojnë janë zakonisht “të qeta” dhe të bukura.
Mirëpo, kemi edhe raste kur nuset janë pak më “të gjalla” dhe “të çmendura”.

Një video në Facebook shfaq vallëzimin e rrallë të një nuseje me tupanë.
Për më shumë, ndiqeni videon.

Leave a Comment