Shtypni me gishtin e madh pikën e caktuar në shuplakë: Lirohuni nga dhembja e çdo lloji me këtë procedurë! (Foto)

Ndonjëherë ndiheni sikur keni gjithë botën në shuplakë.
Në shuplakë të dorës suaj mund të mësoni dhe të zbuloni shumë gjëra për shëndetin tuaj, transmeton Telegrafi.
Me shtypjen e pikave të caktuara në shuplakën tuaj është e mundshme të liroheni nga dhembja të cilën e keni në ndonjë pjesë të trupit.

Çfarë duhet të bëni:
Shtypeni me gishtin e madh zonën përkatëse të shuplakës dhe mbajeni shtypjen pesë sekonda.
Lironi gishtin e madh në 3 sekonda.

Shtypeni sërish. Përsëriteni disa minuta.
Përsëriteni disa herë në ditë.

/Telegrafi/

Leave a Comment