Skena me dronin nga Beogradi përsëritet mbi stadiumin e Mostarit

Rasti i dronit në ndeshjen Serbi – Shqipëri, ku u shfaq flamuri i “Shqipërisë së Madhe”, siç transmeton Syri, është përsëritur edhe në një ndeshje të kampionatit të Bosnjës.

Bëhet fjalë për ndeshjen ndërmjet Zrinskit dhe Sarajevës, ku mbi stadiumin e Mostarit fluturonte një dron me flamurin e Kroacisë.

Ky ishte një provokim ndaj ekipit boshnjak, pasi flamuri kroat është i ndaluar me kushtetutë të Bosnjë dhe Hercegovinës.
Pas shfaqjes së dronit nuk ndodhi ndonjë incident, por thjeshtë gjyqtari e ndërpreu ndeshjen deri sa u largua flamuri dhe më pas gjithçka vazhdoi normalisht.

Leave a Comment