As stuhia e madhe e shiut nuk e ndal këtë grua të moshuar

Duket se s’ka stuhi që mund ta ndal këtë grua që ta kthejë shportën e marketit në vendin e saj.

Një video e publikuar në Facebook, që besohet se është xhiruar në SHBA, shfaq momentin e një stuhie të madhe shiu dhe ere pranë një qendrës së madhe tregtare.

Por kjo stuhi e madhe nuk e ndal një grua që ta kthejë shportën e marketit në vendin e saj, duke e shtyrë atë sikur mos të ishte duke ndodhur asgjë, transmeton Gazeta Express.

Leave a Comment