Doganieri Zviceran kap shqiptarin me 9 KG Suxhuk Kosove lexo cka i thot Shqiptari

Si e futi shqiptari suxhukun në kufirin e Zvicrës (shaka) Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9KG soxhuk. Por ajo që i kishte ndodhur në kufi dhe veprimi i tij është thjeshtë legjendar.

Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu: “Legenda jemi
doganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha:hudhe suxhukun ne kontanjer,ose zurück…shipja zurück tha, shkoj nja 100m larg kufirit dhe u ul dhe filloj ta hane suxhukun,i doxh nja 3 laka…i ra keq me e hudh…doganieri e pa nga larg dhe duke menduar: ki e ka vendos krejt ta hane,do me semuhet ketu ne kufi…dem kushtoje ma shum,me thire mjekun,ndihmen e shpejt,etj….e thiri shipen: mere suxhukun,fejtu ne zvicer sejt mos ti shof”

Leave a Comment