Halil, të lutem a ka mundësi të shkoj te vorri i babit dhe ti tregoj se ne u bëmë me strehim

Hoxha Halil Kastrati e ka bërë edhe një familje me banesë, por postimi i tij është shumë prekës lexojeni me poshtë:

Zot o Zot , shume prekese 😢

E gezofshi banesen e re

Veq nene e bij 😢 ishin pa shtepi dhe pa asgje, jetonin ne fshatin Brezne te Dragashit , tani kane banesen e tyre te re

“ Halil, te lutem a ka mundesi te shkoj te vorri i babit dhe ti tregoj se ne u bem me strehim “😢

Pasha Zotin, hiq lehte se kemi, edhe ne kemi ndjenja, edhe ne kemi emocione, edhe ne kemi merzi e lote

Video me plote emocione neser ne faqen e shoqates ne ora 20:30

Shume raste po i kemi, shume nga to te dhimbshme, çdo dite me histori te reja, por, ajo qe na bene te forte dhe per te vazhduar jeni ju donator

Zoti kurr mos ju humbte e ju shperblefte me te mirat e Tij

Leave a Comment