Kishte “shenjë gjigante” në shpinë, e largon pas 25 vjetësh

Dave nga SHBA ka 25 vjet që e ka një shenjë në shpinë dhe nuk e ka larguar kurrë.
Vajza e tij, Kerry, ka postuar një video në YouTube të momentit kur ai më në fund vendosi që ta largojë këtë shenjë.

Për më shumë, ndiqeni videon.

Leave a Comment