Mos u martoni kurre me keta 5 meshkuj

1-Mos u martoni me nje mashkull qe pi gjithe diten alkool sepse do ju shkaterroje jeten.

2-Mos u martoni me nje mashkull qe luan bixhoz se do ju varferoje per gjithe jeten.

3-Mos u martoni me nje mashkull qe ve skedina se mbase nje dite mund t`ju le ju ne skedina.

4-Mos u martoni me nje mashkull qe nuk punon dhe rri gjithe diten ne klube duke pire kafe sespe do punoni per ta mbajtur ate me buke.

5-Mos martoni me nje mashkull genjeshtar dhe mashtures se do t`ju genje dhe mashtoje per gjithe jeten.

Ndaj beni kujdes kur zgjidhni nje mashkull.Kujdes!

Leave a Comment