Ndodh në Maqedoni, e zë gruan duke e tradhëtuar, e regjistron krejt ngjarjen dhe e nxjerr në instargam!

Ndodh në Maqedoni, e zë gruan duke e tradhëtuar, e regjistron krejt ngjarjen dhe e nxjerr në instargam!
Një maqedonas nga Manastiri e ka kapur bashkëshorten e tij duke e tradhtuar me një burrë tjetër dhe i ka inicizuar.

Në videon më poshtë të publikuar në portalin Motika, mund të dëgjoni se si ai i revoltuar shanë gruan dhe dashnorin e saj, deri sa e regjistron në veturë.

Leave a Comment