Pamjet që po bëjnë krenar çdo qytetar të Kosovës, ja çfarë arriti të bëjë Kosova

Një automjet i organeve të Qeverisë së Serbisë është ndaluar mbrëmë në Jarinje, ndërsa ka pasur CD propaganduese për ngjarjet e marsit 2004

Kallxo.com merr vesh nga burime të policisë se një automjet i organeve të Qeverisë së Serbisë, i tipit “Shkoda” me ngjyrë hiri është ndaluar në Jarinje mbrëmë.

Automjetin e drejtonte personi nga Vushtrria me inicialet M. A., ndërsa në të ndodheshin edhe N. D. dhe Z. D.

Në bagazhin e automjetit janë zbuluar 222 CD, për të cilët të ndaluarit kanë thënë se përmbajnë filmime nga ngjarjet e marsit 2004.

Prokurori ka urdhëruar konfiskimin e CD-ve dhe marrjen në pyetje të të ndaluarve, të cilët pastaj janë liruar në procedurë të rregullt.

Personave që ishin në makinë u është ndaluar hyrja në Kosovë me arsyetimin se paraqesin rrezik për rendin publik dhe sigurinë e brendshme.

Në marsin e vitit 2004 shpërthyen trazira në Kosovë gjatë të cilave vdiqën 11 shqiptarë e 8 serbë.

Leave a Comment