Sami Lushtaku: Te gjithë e dinë se në luftë nuk ishin kaq ushtarë sa tash u bënë veteranë ja sa ishin

“Ish-komandanti i Zonës Operative të Drenicës, Sami Lushtaku , në FrontalLive të Televizionit 7, ka folur rreth listave të fryra të veteranëve, temë kjo që u riaktualizua, pasi ish-prokurori Elez Blakaj bëri gati aktakuzën për Komisionin që vlerësoi statusin e veteranëve.
Lushtaku thotë se nuk mund të dalin 60 veteranë nga lufta, dhe këtë e dinë të gjithë, transmeton Gazeta Express.

“Të gjithë e dinë se në luftë nuk kanë qenë aq ushtarë, sa u bënë veteranë”, ka thënë Lushtaku.

Pjesë e të akuzuarve sipas aktakuzës që ka lënë gati ish-prokurori, është edhe Nuredin Lushtaku, i cili për një kohë e kishte zëvendësuar si komandant Sami Lushtakun në Zonën e Drenicës. /Express/

Leave a Comment