Sherr për një këngë në autobus, plas keq grushti mes dy grave

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një autobus në Washington.
Një përplasje mes dy grave ka rezultuar me të vërtetë mjaft e dhimbshme për njërën.

Daily Mail shkruan se një grua e bardhë është zënë me një grua me ngjyrë, për një këngë.

Gruaja u ankua ndaj një pasagjeri për këngën që po dëgjonte, por asaj iu kthye gruaja tjetër, që i tha të dilte jashtë.
Ajo iu kthye duke e quajtur zezake. Kaq u desh dhe plasi grushti, deri sa ajo që u ankua përfundoi e gjakosur përtokë.

Leave a Comment