Shoferi Më Idiot Që Keni Parë Deri Më Tani, Shkaktar Që Një Kamion Të Rrokulliset /VIDEO

Një shofer mjaft i papërgjegjshëm është shkaktar që një kamion është rrokulisur dhe një tjetër ishte afër të rrokullisej.
Nëse e humbni dalejn tuaj në autostradë, thjesht vazhdoni të vozisni drejt.

Një shofer idiot pasi e humbi daljen e tij, u ndal në mes të rrugës dhe po tentonte të lidhej me daljen e autostradës, transmeton lajmi.net.
Por ai nuk e vërejti kamionat që po vinin në autostradë dhe tenton të kthehet.

Kamioni i parë që po vinte me shpejtësi, duke tentuar që të mos e godet makinën, merr një kthesë të madhe dhe rrokulliset pa e prekur fare makinën. Poashtu edhe kamioni i dytë ishte afër të rrokullisej. Madje as kamioni i dytë nuk e preku fare makinën. /Lajmi.net/

Leave a Comment