SKANDAL: Shikoni se si malltretohet Mergimtari nga Policia e Kosovës Shperndajeni

Video (e nje pjese te ngjarjes) sepse pjesa tjeter nuk u lejua te filmohet se si polici kosovar keqtrajton mergimtaret dhe pas 5 or pritjesh i lejon njerez te kalojne pa pasur te drejte para qindra veturave pa pritur rend.

Ata qe u ankuan u ofenduan rende nga polici ne fjale si dhe me vone pasi filloi njeri te incizoje ai sulmohet dhe kercenohet verbalisht se do ti thyeje kembet mergimtarit qe po ankohet dhe kerkonte sjellje me korrekte nga polici.

Mergimtari kishte pritur te shkonte me babain e tij ne datelindjen e tij per te vizituar vendlindjen ne Medvegje para nisjes per ne diaspore i zhgenjyer me sundimin e ligjit dhe sjelljen barbare te policit i cili ndoti uniformen e policive te mire dhe prish imazhin e tyre.
Mergimtari arriti ta shpetoje kameren nga konfiskimi fale ndihmes se mergimtareve dhe njerezve tjere sepse aty shihet kercenimi i policit dhe sulmimi i tij i cili i mbyll deren shpejt me dhune duke i lenduar kemben.

Ne denojme akte te tilla ku edhe pas 5-6 ore pritjesh kjo eshte kulmi te sulmohen bashkevendasit tane.

Leave a Comment