Ky lajm do ju bëjë të qani, reagimi i djalit ndaj martesës së babait tuaj do t’ju prekë shumë (Foto/Video)

Çdo martesë mund të shpërthejë lehtë në lumturi, por kur një nuse i lexon këto premtime për 4-vjeçarin, lotët nuk mund të ndalen.

Gage katërvjeçar nuk mund të ndihej i dyshimtë derisa babai i tij i Marinës së SHBA Joshua Newville , u martua me Emily Leehan. Gage i vogël është mbajtur shumë mirë, me krenari duke qëndruar pranë babait të tij, deri sa nusja nuk kishte filluar leximin e betimet që kishte shkruar vetëm për një djalë të vogël.

Pasi filloi të lexonte, Gage i vogël nuk mund të përballonte më shumë dhe u përlot plotësisht. Por nuk ishte vetëm Gage i vogël që u përlot, sepse së bashku me të, edhe mysafirët kishin filluar të qanin

“Unë dua që ju të ndiheni gjithmonë të sigurt dhe gjithmonë duke u përpjekur të jeni një person i mirë”, filloi të lexonte nusja, dhe djali i rrëzohej asaj dhe u përkul fort. Siç mund të pritej, “aaaa” kolektive erdhi nga audienca, ndërsa Emily u përpoq të ngushëllonte Gage. “Mos qaj zemra ime,” tha ajo.

“Dhe së fundi, dua që ju të dini se sa i veçantë është një djalë,” vazhdoi Emily, “je tepër i mençur, i bukur dhe i dashur për të gjithë. Ti më ndihmove që të bëhem grua që jam sot dhe megjithëse nuk të dhashë dhuratën e jetës, jeta me siguri më dha një dhuratë në formën tënde”.

Disi dhe jo aq befasuese, të tre ishin duke qarë para se Emily të ishte në gjendje të lexonte letrën deri në fund.

Gage patjetër ka marrë të gjithë vëmendjen ndaj ceremonisë, dhe reagimi i tij ka mahnitur të gjithë dha ka përlotur shumë persona që e kanë parë këtë video.

Leave a Comment