Mos kaloni nëpër magjistralën Podujevë-Prishtinë, ja çfarë po ndodh

Kolona të stërzgjatura janë krijuar përgjatë rrugës Podujevë-Prishtinë.
Për shkak të festës edhe numri i veturave duke shkuar për Prishtinë është rritur.

Kështu kolona e krijuar tani është 15 km kolonë e veturave që po presin përgjatë rrugës, transmeton Indeksonline.
Në këto foto dhe pamje të Indeksonline shihen veturat duke pritur në kolonë.

Leave a Comment