Në Kosovë gjendet vetura që mban vulat e Hitlerit

E prodhuar në vitin 1936, kjo veturë është sjellë dhe është restauruar në Kosovë.
Kjo veturë pronë e familjes Husaj gjendet në fshatin Nabergjan të Pejës, transmeton Express.
Për të mësuar më shumë rreth kësaj veturë shikoni rubrikën Auto Profil të emisionit Autowoman.

Leave a Comment