Bllokon trafikun me telefon në mes të rrugës, shikoni çfarë i bëjnë

Një grua u ndal me skuter në mes të rrugës, për të folur në telefon.
Ajo bllokoi tërësisht njërën korsi të rrugës, përderisa u ndal për të folur në telefonin e saj.

Më pas, një burrë i tërbuar del nga makina e tij dhe e largon me forcë atë, transmeton Gazeta Express.
Ai e tërheq zvarrë me skuterin e tij. Shikojeni videon:

Leave a Comment