Shokuese Një Grusht Me Të Djathën, Më Pas Të Dytin Dhe Gruaja Bie Pa Ndjenja Në Tokë

Ky është momenti tronditës kur një njeri i dhunshëm lë një grua të pavetëdijshme në trotuar pasi e godet dy herë me grushta në fytyrë
Ngjarja ndodhi jashtë një klubi nate në Essex, jug lindje të Anglisë në orët e para të mëngjesit të së dielës.

Pasi shkëmbejnë disa fjalë burri e godet me grusht në fytyrë.

Në moment gruaja afrohet për tu kundërpërgjigjur por asaj i vjen dhe një grusht tjetër me të djathtën po në fytyrë që e rrëzon përdhe në tokë dhe e lë pandjenja. Në video dëgjohen reagimet shokuese të personave që ndodheshin aty.

Leave a Comment