Toka po çahet, shkencëtari jep alarmin: Tërmeti i madh do shfarrosë gjithçka

Planeti ynë është drejt shkatërrimit dhe të gjithë e dimë këtë.
Kjo për shkak të ngrohjes globale dhe fenomeneve të ndryshme që po ndodhin.

Mirëpo, duket se shkencëtarët parashikojnë gjëra jo të mira për të ardhmen.
Kështu, sipas Dr. Mehran Keshe, një shkencëtar nuklear i specializuar në Universitetin e Londrës, Tokën do ta shndërrojë një tërmet i madh.

Dr. Keshe publikoi në shtatorin e 2015 një video ku parashikonte se tërmeti do shfarroste Tokën.
Por, ky tërmet do të sjellë gjithashtu edhe ndarjen e kontinenteve.

Sipas tij, Amerika e Jugut do të “ndahet” si pasojë e disa cunameve të forta që do ta godasin Amerikën dhe Azinë.

20 milionë njerëz në bregdetin perëndimor në Veri dhe Jug të Amerikës do të vriten sipas tij dhe shtoi se Kina do të përjetojë një seri tërmetesh në vitet e ardhshme.

Leave a Comment