“Batman” ndalohet nga policia, sepse dëshironin të bënin foto me të (VIDEO)

Një ngjarje mjaft qesharake ka ndodhur Kanada.
Një burrë i veshur si Batman u ndalua nga policia në Kanada, dhe kjo për një arsye mjaft qesharake, transmeton lajmi.net.

Ai u ndalua nga policia në mënyrë që edhe ata të kenënjë foto me “heroin batman”.
Sipas burrit që fshihej në rrobat e ‘batman”, Stephen Lawrence, oficeri ishte vetëm duke u përpjekur për të marrë një foto.

Leave a Comment