Ky shtet u jep nga 5 mijë mijë euro nëse martoheni me vajzat aty, por ka një kusht

Prej disa vitesh, qeveria e Islandës po ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove, për të gjithë ata meshkuj që vendosin të martohen me femrat që kanë shtetësi islandeze.

Presidenti aktual i vendit, Guðni Thorlacius Jóhannesson, tha se shteti i tij ka 320 mijë banorë dhe se pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç, ndaj vendi po përballet me një krizë të vërtetë demografike.

Iniciativa e propozuar nga ky president nuk është aspak e re, pasi edhe Kanadaja e Japonia kanë programe të tilla, ku të rinjve që kanë dëshirë të martohen si me femrat edhe me meshkujt e këtyre shteteve dhe duan të ndërtojnë jetën e tyre e të krijojnë pasardhës, si shpërblim u jepen shuma të konsiderueshme.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Pa dyshim, kjo ofertë është mjaft joshëse, duke menduar që mund të njohësh një shtet të ri dhe njëkohësisht të nisësh jetën me të ardhura të mjaftueshme.

Leave a Comment