Nuk keni parë akoma bostan më të madh se ky

Bostani është një nga “frutat” më të shëndetshëm të verës.

Ai pëlqehet nga të gjithë dhe përdoret më të madhe.

Madhësia e tij ndryshon, diku rritet më i madh e diku më i vogël, transmeton Gazeta Express.

Por, bostan të tillë vëmë bast se nuk keni parë. Ky bostan është aq gjigant sa që mezi mund ta çojnë.

Leave a Comment