Pija natyrale që i heq të gjitha toksinat në trup dhe e përmirëson qarkullimin e gjakut

Pastrimi i mëlçisë dhe veshkave nuk është domosdoshmërish gjë e vështirë. Zgjedhja e përbërësve të duhur luan rol të rëndësishëm në detoksikimin e trupit.
Receta e mëposhtme do t’i ndihmoj trupit tuaj gjatë procesit të detoksit dhe në mënyrë të sigurt do t’i heq të gjitha toksinat që gjenden në trup.

Përbërësit: Një mollë e qëruar dhe e prerë, një karotë, një limon i shtrydhur, selino.
Këtë pije duhet ta konsumoni për shtatë ditë dhe pastaj do t’i vëreni rezultatet e mahnitshme.

Leave a Comment