Si ndodhi përleshja në Kuvendin e Preshevës?

Përleshja në Kuvendin Komunal të Preshevës ishte si pasojë e debatit të ashpër rreth themelimit të një zone industriale dhe vendosjen e një deponie mbeturinash.
Në këtë shkëmbim të grushteve u përfshinë Fatlum Kadriu i Alternativës për Ndryshim dhe Rinor Krasniqi nga Partia për Veprim Demokratik.

Leave a Comment