Vendos kamera që të zbulojë nëse gruaja e tradhton, shokohet nga ajo që sheh

Një burrë i cili ishte xheloz për bashkëshorten e tij.

Mendonte se ajo e tradhtonte dhe në këtë mënyrë vendos të instalojë kamera për të zbardhur dyshimet.

Megjithatë ndryshe nga ajo që ai mendonte zbulon diçka tjetër dhe ngelet i shokuar.

Leave a Comment