Drenusha Demaj vuan nga një sëmundje e rëndë, kostoja e mjekimit është 250 mijë euro

Për shkak të shumës së madhe të parave që nevojiten për mjekimin e saj, familja e Drenusha Demaj nga Drenasi kërkon ndihmën e njerëzve të vullnetit të mirë për ta ndihmuar atë.

Drenusha 26 vjeçare vuan nga një sëmundje e rëndë e mëlçisë, respektivisht është diagnostifikuar me një sëmundje të rrallë të enëve të gjakut, e njohur si “Epithelioid hemangioendothelioma”, dhe trajtimi i sëmundjes duhet të bëhet jashtë vendit.

Kostoja për mjekimin e kësaj sëmundje arrin në 250 mijë euro.

Të gjithë të interesuarit për të kontribuar në shërimin e Drenusha Demajt, këtë mudn ta bëjnë në:

Transfere brenda Kosovës – TEB Banka: 2011000065726464

Transfere jashtë Kosovës

Kodi i Swiftit/ BIC – TEBKXKPR

Emri i përfituesit – Drenushe Demaj

Iban i përfituesit – XKo52011000065726464

Adresa e përfituesit – Hyzri Talla – 4.Fushë Kosovë. /Telegrafi/

Leave a Comment