Kallet atmosfera, shikojeni se si këndojnë për kohën e sotme këta dy shahira

Një video ka filluar të bëjë gjiro në rrjetet sociale.

Ata të dy i këndojnë kohës së sotme transmeton Gazeta NewBorn.

Kjo këngë ka filluar të merr miliona shikime në rrjetet sociale dhe po shpërndahet me të madhe.

Madje po pëlqehet edhe shumë

Leave a Comment