Socialistët e Serbisë: Shqipëria e Madhe është këtu

Partia Demokratike e Serbisë (DSS) ishte e painformuar kur Kosova po digjej në vitin 2004 dhe tani nuk është në dijeni të faktit se Shqipëria e Madhe është atje dhe duhet të ballafaqohet me shpëtimin e gjithçkaje që mund të shpëtohet

Kështu thonë nga Lëvizja Socialiste të Serbisë.

Kjo lëvizje reagoi ndaj deklaratës së DSS -së duke thënë se nuk kishte dëshmi më të besueshme për politikat e pabesa të Presidentit të Republikës dhe të Qeverisë së Serbisë nga deklarata e ministrit të Mbrojtjes Aleksandar Vulin se “duhet të krijohet një demarkacion i qartë dhe i dallueshëm midis nesh dhe Shqipërisë së Madhe”.

Leave a Comment