Kjo këngë do iu rrënqethë trupin, mos e dëgjoni nëse jeni të dobët

Shumë shqiptarë jetojnë dhe punojnë në vende të ndryshme të botës. Shpeshë herë për ta janë publikuar edhe këngë, shkruan Gazeta NewBorn.

Ku do që shkojnë dhe janë ata githmonë e kan në mendje atdhenë e tyre, dhe kanë shumë mall për të.

Shpesh herë edhe vetë bëjnë këngë për mërgim, transmeton Gazeta NewBorn.

Një këngë e të tillë për gurbetin e ka kënduar edhe një puntor i cili punon në Kosovë.

Leave a Comment