Rast i rrallë! Ky kosovar ka shpikur një makinë e cila ia çan të gjitha drutë

Tani kur po i afrohemi vjeshtës secila familje interesohet për sigurimin e lëndës për djegije, sidomos ato familje që jetojnë në vende rurale, shkruan Gazeta NewBorn.

Gjithmonë kemi tentuar të bëjmë veprime dhe gjëra që do ti prenin drunjtë por pa u lodhur edhe shumë. E një kosovar ka bërë një shpikje gjeniale.

Ai ka punuar një makinë prej metali për ti qarë drunjtë,

Leave a Comment